Telers van Wereld(se) kwaliteit....


Welkom


Op deze site informeren wij u over ons bedrijf, de paprikateelt en de tuinbouw in het algemeen.

Per jaar worden er bijna 1.5 miljoen kilo paprika van topkwaliteit geoogst op ons bedrijf dat een oppervlakte van 34.500 m2 heeft. Deze paprika's worden via de telersvereniging Best of Four verhandeld.   

Dagelijks proberen we met grote zorg voor het milieu en de mens op een voedselveilige wijze ons product te telen. We zijn vanzelfsprekend gecertificeerd volgens de zware normen van TESCO, Field to Fork en GlobalCap (Good Agricultural Practice) en GlobalGrasp.

Hiermee voldoen we aan de strenge eisen welke de supermarktketens met betrekking tot voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit voorschrijven. 

Zo weet u als afnemer én consument dat wij ons product op zeer veilige wijze met de grootste zorg én 100% mileubewust hebben geteeld.

We zijn niet de grootste paprikateler, maar we hebben wel bewezen dat we in staat zijn om met onze manier van telen uitersten te bereiken. Met recht een Teler van Wereld(se) kwaliteit.....

Paprika’s zijn lekker, makkelijk te verwerken en supergezond. Ze bevatten veel vitamines en mineralen, vaak zelfs meer dan andere groenten en fruit. 

Zo bevat paprika het meeste vitamine C van alle veel gegeten groenten en fruit. 

Kijk voor meer informatie op      
                                                                                                                                                                                     

Carolien Valstar  © 2014 All Rights Reserved.