Telers van Wereld(se) kwaliteit....

Hoog Japans verzoek verwacht...


Al enige weken geleden kregen wij het verzoek of we zeer hoog Japanse bezoek zouden kunnen ontvangen.   Natuurlijk zeg je als bedrijf dan gelijk ja, al wisten we op dat moment nog niet wie we zouden mogen ontvangen op ons bedrijf.

In de afgelopen weken is ons duidelijk geworden dat we bezoek zouden gaan ontvangen van Premier Abe zelf. Wij zijn vereerd en trots dat hij ons bedrijf heeft uitgekozen om te bezoeken.  Nadat we eerder zijn bezocht door Minister Hayasi en een aantal andere delegaties met Japanse regeringsmedewerkers, mogen we nu Premie Abe zelf op ons bedrijf verwelkomen.

Maandag krijgen we eerst de Vice Minster van Agriculture / International Affairs Harihara op bezoek.  Japan is bezig met een enorme inhaalslag op het gebied van de tuinbouw. Veel bedrijven telen daar nog op de manier zoals wij dat in het Westland zo'n 40 jaar geleden deden.  Japan wij tijdens het bezoek aan ons bedrijf vooral zien wat de kansen zijn voor de Japanse tuinbouw.  Zou er een toekomst zijn voor een samenwerking tussen het Westlandse bedrijfsleven en Japan op het gebied van tuinbouw ?  


                                                                                                                                                                                     

Carolien Valstar  © 2014 All Rights Reserved.